« Nu ook NIBE 2120 warmtepompen bij New Energy Care !»

Gepubliceerd op 29-01-2019

Na veel ervaring op te hebben gedaan met Panasonic en SPRSUN warmtepompen, wordt vanaf heden een nieuwe telg aan de familie toegevoegd: De NIBE 2120 monobloc-warmtepomp serie.   

 Met de serie NIBE F2120 modulerende lucht/water warmtepompen realiseert NIBE een regelrechte doorbraak op het gebied van het energiezuinig verwarmen van woningen. De warmtepompen hebben namelijk een SCOP van meer dan 5,0 en leveren daarmee op jaarbasis gemiddeld meer dan vijf maal zoveel energie op dan ze aan energie verbruiken. Met zijn inverter-gestuurde compressor past de NIBE F2120 zijn geleverde vermogen het hele jaar door efficiënt en energiezuinig aan de actuele verwarmingsbehoefte aan. Met een maximale aanvoertemperatuur van 65°C – en 63°C bij een buitentemperatuur van -25°C – heeft de F2120 bovendien het breedste temperatuurbereik in zijn klasse.

Door het robuuste ontwerp is het geluidsniveau daarbij ook nog eens ongekend laag.De F2120 maakt gebruik van een intelligente regeling, die voorzien is van een gebruikersvriendelijk kleurendisplay. De standaard ingebouwde communicatiemodule biedt uitgebreide mogelijkheden om de warmtepomp via een App op een tablet of smartphone, of via een pc, op afstand te bedienen of te monitoren.

Tevens is het mogelijk om extra kostenbesparingen te realiseren met de ingebouwde voorzieningen zoals Smart Grid Ready of Smart Price Adaption.

• Een regelrechte doorbraak in efficiëntie met een SCOP van meer dan 5,0

• Hoge CV-aanvoertemperatuur mogelijk (65°C)

• Minimale geluidsproductie, zelfs in vollast

We verwachten veel van de prestaties van deze warmtepomp.